Aanstekers

Bij Brandysmoke bent u aan het juiste adres voor aanstekers in alle soorten en maten. Wij bieden de bekende merken zoals Zippo, Colibri, Porsche en Clipper aan. Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment aan tafel aanstekers, MPL aanstekers en eenvoudige wegwerpaanstekers. Neem een kijkje op de onderstaande pagina en bekijk welke aansteker het beste bij jou past!


Veelgestelde Vragen

De eerste ontdekte en beschreven aansteker dateert uit het jaar 1823. Een groot apparaat waar steeds een klein beetje buskruit ontbrandt werd om zo een ontsteking te creëren die een lontje aanstak. Levensgevaarlijk toen der tijd omdat het controleren van buskruit een lastig gegeven was. Dit duurde ongeveer tot 1910 waarna bekende merken als Ronson en later, in 1923, Zippo deze methode aangepast heeft tot een handzamere aansteker die niet alleen gebruiksvriendelijk was, maar er ook mooi uitzag. Tegenwoordig is de werking van de aansteker amper veranderd. Er is bij een benzineaansteker nog steeds een lont, katoen, vuursteen en benzine nodig om een vlam te doen ontbranden. Bij een gasaansteker zijn de bestandsdelen: butaangas en een vuursteen of elektrische ontsteking. Deze onderdelen moeten precies op elkaar afgestemd zijn voor de perfecte vlam.

Bij Brandysmoke kun je kiezen uit meerdere soorten luxe A-merk aanstekers. Uiteraard beschikken wij ook over de goedkopere B-merk wegwerp aanstekers. Iedere aansteker wordt verzonden uit eigen voorraad. Plaatst je een bestelling voor 20:30 uur dan heb je de aansteker de volgende dag al in je bezit!

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg

    Service producten