Ben je 18 jaar of ouder?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Batterijen

BrandySmoke heeft verschillende soorten powerbanks, batterijen en opladers beschikbaar in ons assortiment.
Neem een kijkje op de onderstaande pagina om te zien welke batterijen en/of batterij accessoires jij nodig hebt!

Prijs

-

Categorieën

Reset

Geen producten gevonden

Veelgestelde Vragen

Een E-sigaret maakt dampen door een vloeistof in de tank te verhitten. Hiervoor is energie nodig, daarom werken E-sigaretten met batterijen. Hierin is veel keuze, toch kun je niet zomaar een standaard batterij plaatsen in iedere e-sigaret. Sterker nog, er zijn ook modellen met een ingebouwde accu die je helemaal niet kunt vervangen.

De capaciteit van batterijen voor e-sigaretten wordt aangegeven in mAh, milliamperes dus. Een batterij met meer capaciteit zal op een lading langer meegaan dan een accu met minder vermogen in hetzelfde toestel. Dat betekent niet automatisch dat een kleinere capaciteit accu in alle gevallen sneller leeg zal zijn. De weerstand van de coil is namelijk ook een factor. Wanneer je op lagere weerstanden dampt zal er meer stroom worden verbruikt. De MTL dampers kunnen daarom volstaan met een beperkte accu capaciteit. Voor DTL ofwel Sub-Ohm dampen kun je beter voor meer mAh kiezen.

De “standaard” E-sigaret batterij is de IMR/INR 18650 Unprotected. Het getal staat voor de afmetingen. 18650 betekend in dit geval een diameter van 18 mm en een lengte van 65 mm. Veel geavanceerde dampers maken gebruik van dit model. Maar controleer altijd de aansluiting van jouw toestel. Wees voorzichtig met merkloze batterijen van onbekende herkomst, dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Koop vervangende accu’s altijd via een gerenommeerd kanaal.

Naast capaciteit is er ook een verschil tussen Lithium Ion Cobalt Round (ICR) en Lithium-Ion Manganese (of Nickel) Round (INR). Bij ICR ligt de nadruk op een lage stroomvoorziening voor een langere periode, bij IMR ligt de nadruk op een hoge stroomvoorziening voor een korte periode. Dat is het verschil tussen MTL en DTL dampen.

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg