Clearomizer

De clearomizer is het onderdeel van de elektrische sigaret waarin de E-liquid wordt opgeslagen. Door in de tank een coil(atomizer) te plaatsen welke verwarmt wordt waardoor de vloeistof verdampt. Bij BrandySmoke vind u een breed assortiment aan clearomizers/tanks van verschillende merken. Neem een kijkje op onderstaande pagina om te zien welke clearomizer het beste bij je past! 


Veelgestelde Vragen

Een clearomizer heeft in de meeste gevallen een doorzichtig glaasje. De transparantie van de tank zorgt ervoor dat de e-liquid in het reservoir duidelijk te zien is. Het is voor de gebruiker van de esigaret dus altijd duidelijk hoe veel e-liquid er nog aanwezig is in het tankje. De clearomizer heeft vaak een 510 of eGo thread aansluiting. De meest gebruikte aansluiting is de 510 versie, deze heeft een pin waarmee de tank kan worden aangesloten op de e-sigaret batterij/ mod.

De werking van de clearomizer zorgt er kort gezegd voor dat de e-liquid langs de coil geleid wordt, wanneer u gebruik maakt van de e-sigaret. De clearomizer zet de e-liquid vervolgens om in damp. Het is aan te raden om de clearomizer maar voor 3/4e te vullen, zodat er geen risico op lekken van e-liquid is. Houdt u rekening dat voor elke type tankje bijbehorende coils zijn ontwikkeld. Bij het type tank wordt altijd aangegeven welke coil geschikt is zijn voor uw clearomizer.

Er zijn verschillende clearomizers te koop. Het grootste verschil zit in de manier van bijvullen en de smaak die de clearomizers geven. Daarnaast is er ook verschil in de inhoud van de tanks. De meeste tanks hebben een opslag van 2ml, maar er zijn ook tanks die net iets minder inhoud hebben. Als we het hebben over verschillende types dan zijn er bottom coil en de top coil clearomizer waaruit je kan kiezen. De maximale e-liquid capaciteit is altijd 2ml. Tanks met een grotere inhoud mogen niet worden verkocht op de Nederlandse markt.

Doordat de tank boven de coil zit hoef u zich niet druk te maken of de e-liquid wel in de tank komt. Wel moet opgelet worden dat de tank vanaf de onderkant gevuld moet worden en u de esigaret dus ondersteboven moet houden. Deze manier van vapen zorgt ervoor dat de damp een langere weg naar de mond moet afleggen, hierdoor koelt het af en dit zorgt ervoor dat de coil altijd vochtig is. Let wel op dat u niet te hard zuigt aan de driptip, want dan kunt u de e-liquid door de coil trekken, waardoor deze in de mond terecht kan komen. Vrijwel iedere tank heeft een airflow ring. Deze ring geeft u de mogelijkheid om de luchttoevoer te regelen. Wenst u veel lucht tijdens het dampen? Dan is het verstandig om de airflow ring zo ver mogelijk open te draaien. Wanneer u een strakke damp met weinig lucht wenst dan is het de bedoeling om de ring zo ver mogelijk dicht te draaien.

Wanneer u net begint met dampen kunt u het beste kiezen voor een top coil clearomizer.

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg

    Service producten