Ben je 18 jaar of ouder?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Coils

Coils, ook wel atomizers genoemd, zijn het gedeelte van een E-sigaret die zorgen voor verhitting en verdamping van de E-liquid in een elektrische sigaret. Ze zijn vaak specifiek geschikt voor een type cleoromizer en vaak verkrijgbaar in diverse materialen. Neem een kijkje op onderstaande pagina om te zien welke coils het beste bij jou passen!

Prijs

-

Categorieën

Veelgestelde Vragen

Wanneer je gebruik wil maken van je e-sigaret heb je uiteraard een coil nodig. Iedere e-sigaret maakt gebruik van een coil. Het kan voorkomen dat je bij sommige modellen goed moet zoeken omdat deze verstopt zit. Naast de andere bestanddelen van een e-sigaret zoals een tank of pod, is de coil onmisbaar voor het gebruik van een vape. Het is verstandig om zelf wat huiswerk te doen over de verschillen in coils en waar je allemaal rekening mee moet houden. Dit zorgt er voor dat jij optimaal gebruik kan maken van je vape.

Coils zijn hele kleine gloeispiraaltjes die de energie van een batterij omzetten in warmte. De warmte zorgt er op ze beurt voor dat de e-liquid in de e-sigaret verdampt. Zonder coil zal de esigaret niet werken. In sommige Pod systemen zit al een coil verwerkt. Dan hoeft alleen de pod om de tijd vervangen te worden. Normaliter is het de bedoeling dat de Coil zelf vervangen word. Doe je dit niet kan je niet optimaal van je vape gebruik blijven maken.

Bij het zoeken naar de juiste coil zijn een hoop dingen erg belangrijk. Past de coil bijvoorbeeld wel in jou e-sigaret? Zoek daarom altijd eerst naar coils van hetzelfde merk als je e-sigaret. Zoek daarna naar het model wat jij hebt. Weet je niet meer wat voor soort e-sigaret je hebt kijk dan op d factuur die je van ons per e-mail hebt ontvangen of neem contact op met de klantenservice. Zij kunnen na het vinden van je model advies geven over de benodigde Coil voor je e-sigaret. Wat ook zeer belangrijk is, is de weerstand van de coil. Wil je liever een coil met een hogere weerstand van bijvoorbeeld 1.0 ohm of liever een coil met een lage weerstand van bijvoorbeeld 0.5 ohm. Een lagere weerstand coil zorgt voor een betere smaak en voor meer rookontwikkeling. Daarnaast is het kiezen van de juiste e-liquid bij je coils ook erg belangrijk.

Zoals hierboven uitgelegd is niet alleen de juiste coil zeer belangrijk maar ook een goede e-liquid. Deze 2 kunnen namelijk niet zonder elkaar. Kies je voor een coil met lage weerstand, dan Houd dit automatisch in dat je damp veel meer smaak heeft. De benaming voor voor het dampen/vapen op deze manier is “direct lung” Kies hiervoor een e-liquid met een VG/PG ratio van minimaal 50%. Je kan ook kiezen voor een coil met een hoger weerstand. Dit zorgt voor minder damp en minder smaak. Dan lijkt het meer op traditioneel roken. Dit word ook wel “ mouth to lung” genoemd.

Voor een ieder is de rook en smaak beleving anders. De ene heeft liever een coil met lage weerstand voor meer rookontwikkeling en de ander wil liever dampen op een meer traditionele manier. Blijf vooral proberen om er achter te komen wat voor jou de ideale samenstelling is!

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg