E-sigaret

BrandySmoke heeft alles voor elektronisch roken! Op deze pagina ga je alle startersets van merken als Justfog, SMOG, Joyetech, Eleaf en Zenstations vinden. Alle startersets zijn zo samengesteld dat je in één keer goed over kan stappen van traditioneel roken naar dampen! Neem snel een kijkje op onderstaande pagina om te zien welke startset het beste bij jou past! 


Veelgestelde Vragen

Een elektronische sigaret is een apparaat waarin een vloeistof met of zonder nicotine wordt verdampt en omgezet naar waterdamp. Het apparaat kan gebruikt worden als alternatief van het roken van sigaretten. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende esigaretten.

Hieronder geven we je informatie over de meest voorkomende type modellen en merken onder de e-sigaretten:

1. Vape Pen e-sigaret
2. Toen de e-sigaret enige populariteit begon te winnen onder de eerste gebruikers, was de Vape pen het eerste type e-sigaret die beschikbaar was. Deze is langwerpig en smal. tegenwoordig kiezen veel starters nog steeds voor dit type e-sigaret. Naast de goede reputatie is hij ook zeer makkelijk te gebruiken.
3. De Vape Pen e-sigaret maakt gebruik van een interne batterij in combinatie met een tank. In deze tank zit een coil. Vaak heeft deze coil een weerstand die hoger is dan 1 ohm. Veel mensen die overstappen van traditioneel roken, kiezen vaak voor dit type model.
4. Het Pod systeem e-sigaret
5. Het Pod systeem is een type e-sigaret dat nog niet lang geleden op de markt is verschenen. Het fijne aan een Pod systeem is dat je snel verschillende smaken kan wisselen door de pod er af en op te zetten.
6. Het Pod systeem is verkrijgbaar in twee types:
7. voor gevuld en niet-voor gevuld. Bij de voor gevulde systemen, zit de vloeistof al in de Pod verwerkt. Op het moment dat de Pod leeg is, gooi je deze weg en vervang je deze voor een nieuwe. Bij een niet-voor gevulde pod heb je de mogelijkheid om de Pod opnieuw te vullen nadat deze leeg is. Dit is duurzamer.
8. Tegenwoordig worden er steeds meer Pod systemen gebruikt. Ook zijn er daardoor steeds geavanceerdere Pod systemen te verkrijgen. Deze worden ook wel Pod Mods genoemd doordat deze Pod systemen bepaalde karakteristieken bevatten van een Box Mod systeem. Hieronder leggen we uit wat een Box Mod systeem exact is.
9. Box Mod e-sigaret
10. Als laatste type e-sigaret onderscheiden we de Box Mod. Dit is een e-sigaret die gebruik maakt van slimme functies en een grotere coil met een lage weerstand. Dit heeft als gevolg dat een Box Mod e-sigaret eigenlijk niet te vergelijken is qua gebruik met de eerdergenoemde modellen. De bovenstaande modellen lijken namelijk meer op het gebruik van tabak. Het gebruik van een Box Mod heeft meer weg van het gebruik van een waterpijp.
11. Daarnaast heb je veelal de optie om gebruik te maken van één of meerdere externe batterijen. Deze batterijen dienen dan ook los gekocht te worden. Vaak hebben deze batterijen een type 18650.

Er zijn verschillende manieren van elektronisch roken. Om de belangrijkste manieren te onderscheiden gebruiken we DL en MTL. Dit betekend, ‘Direct over de Long’ of eerst in de mond inhaleren en daarna pas verder inhaleren. “Mouth to lung” wat voor manier van dampen het beste bij je past, is vooraf moeilijke te bepalen. Ben je op zoek naar een ervaring waarbij het inhaleren van een e-sigaret lijkt op het inhaleren van een normale sigaret? Kies dan voor een MTL e-sigaret. Een Justfoq Q16 is dan bijvoorbeeld een heel populair model. Kies je liever voor een waterpijp ervaring? Kies dan voor een Direct Lung e-sigaret. Deze e-sigaretten produceren meer damp en daarvoor verbruiken ze ook meer vloeistof. Echter is de smaak wel een stuk beter dan bij een MTL e-sigaret.

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
0
Winkelwagen is leeg

Service producten