Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag over onze service, webshop, product of over je order? Neem dan gerust contact op met ons klantenservice team, wij helpen je graag!

Algemeen

Een e-sigaret bestaat uit een clearomizer met een batterij. De batterij voorziet de clearomizer van stroom en in de clearomizer bevindt zich de zogenaamde coil, die ervoor zorgt dat de e-liquid verdampt.

De vape is te gebruiken als vervanging voor de gewone sigaret.

BrandySmoke raadt af de producten te gebruiken wanneer je nog nooit gerookt hebt. Zwangerevrouwen, vrouwen wie borstvoeding geven en personen met een allergie voor stoffen die in de e-sigaretten kunnen zitten, raden wij af een vape te gebruiken. Daarnaast verkoopt BrandySmoke geen producten als je onder de 18 jaar bent.

Als je nog nooit een e-sigaret gebruikt hebt, dan is het aan te raden er een te nemen met een zo min mogelijk opties. Let bij de koop wel op de capaciteit van de batterij (mAh) en de coils (Ohm). Een hoge batterijcapaciteit betekent dat de vape gedurende de dag langer mee gaat. Een lage weerstand (Ohm) bij een coil zorgt voor meer dampontwikkeling.

Je kunt ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bereiken per e-mail of telefoon. (Tijden kunnen veranderen)

Als je contact met ons opneemt buiten onze openingstijden, behandelen wij je vraag de volgende werkdag.

Wil je een account aanmaken? Kies in de checkout voor de optie Account aanmaken, zodra de order geplaatst is deze direct te gebruiken. (Of de juiste manier)

Klik hier om naar je account te gaan.

Wij hanteren de volgende betaalmethoden:

Ideal, Creditcard, Klarna, Paypal

Verzending

De Tabakswet is al enige tijd actief in België en sinds deze wetgeving mogen wij helaas niet meer alle producten in onze shop naar België verzenden.

Wij verzenden al onze bestellingen die op werkdagen voor 22:00(of 23:00) uur gedaan zijn, nog diezelfde dag.

Wanneer de bestelling is geplaatst in het weekend of op een feestdag, wordt de bestelling de volgende werkdag ingepakt en verzonden.

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden en je de verzendbevestiging hebt ontvangen, mag je normaal gesproken jouw bestelling de volgende dag in huis verwachten.

Indien mogelijk verzenden wij jouw bestelling per briefpost met Track & Trace. Mocht je bestelling niet tijdig geleverd worden, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij zoeken het dan graag voor je uit.

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg

    Service producten