Retourneren

Heb je een vraag over onze service, webshop, product of over je order? Neem dan gerust contact op met ons klantenservice team, wij helpen je graag!

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd, mits je de artikelen in nieuwe staat en in de originele verpakking retourneert.
De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden helaas niet vergoed. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour, aan ons te worden geretourneerd.

Graag vragen wij je om ons middels het contactformulier te laten weten dat je je bestelling wilt annuleren. Vervolgens ontvang je van ons een retourlabel waarmee je je bestelling kunt terugsturen. Na ontvangst en goedkeuring van de retour ontvang je binnen 14 dagen het bedrag terug op je bankrekening.. Retour van hygiënische producten, of/en producten waarvan de seal zijn verbroken, zijn uitgesloten (Verdampers, Coils, E-liquids, Sets en Wicks).

Ons retour adres:

BrandySmoke
Vlaardingweg 62
3044CK te Rotterdam
Nederland

Let op: Voldoet de retourzending niet aan de retourvoorwaarden, dan zullen de kosten voor de retourzending in rekening worden gebracht bij de klant en zullen wij de producten indien gewenst terugsturen.

BrandySmoke raadt af de producten te gebruiken wanneer je nog nooit gerookt hebt. Zwangere vrouwen, vrouwen wie borstvoeding geven en personen met een allergie voor stoffen die in de e-sigaretten kunnen zitten, raden wij ook af een vape te gebruiken. Daarnaast verkoopt BrandySmoke geen producten als je onder de 18 jaar bent.

Als je nog nooit een e-sigaret gebruikt hebt, dan is het aan te raden er een te nemen met een zo min mogelijk opties. Let bij de koop wel op de capaciteit van de batterij (mAh) en de coils (Ohm). Een hoge batterijcapaciteit betekent dat de vape gedurende de dag langer mee gaat. Een lage weerstand (Ohm) bij een coil zorgt voor meer dampontwikkeling.

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg

    Service producten