BrandySmoke

Shake & Vape

Shake & Vape liquid is een vloeistof met een hogere concentratie maar zonder nicotine. De shake & vape flesjes worden verkocht in grotere flesjes dan de werkelijke inhoud. Meestal betreft het 60ml-flessen met 50ml vloeistof. Hierdoor kan de gebruiker een nicotinebooster toevoegen aan het product. Zo kan je geheel je eigen smaak en mengsel creëren. Na flink schudden is het product klaar om te dampen! Neem een kijkje op de onderstaande pagina om te zien welke shake & vape flavour het beste bij jou past!

Prijs

CategorieënReset

Brandyvape raadt af de producten te gebruiken wanneer je nog nooit gerookt hebt. Zwangerevrouwen, vrouwen wie borstvoeding geven en personen met een allergie voor stoffen die in de e-sigaretten kunnen zitten, raden wij af een vape te gebruiken. Daarnaast verkoopt Brandyvape geen producten aan mensen onder de 18 jaar.

Als je nog nooit een e-sigaret gebruikt hebt, dan is het aan te raden er een te nemen met een zo min mogelijk opties. Let bij de koop wel op de capaciteit van de batterij (mAh) en de coils (Ohm). Een hoge batterijcapaciteit betekent dat de vape gedurende de dag langer mee gaat. Een lage weerstand (Ohm) bij een coil zorgt voor meer dampontwikkeling.

De Tabakswet is al enige tijd actief in België en sinds deze wetgeving mogen wij helaas niet meer alle producten in onze shop naar België verzenden.

Meer informatie hierover kun je hier lezen: Belgische wetgeving elektronische sigaretten

Wij verzenden al onze bestellingen die op werkdagen voor 22:00(of 23:00) uur gedaan zijn, nog diezelfde dag.

Wanneer de bestelling is geplaatst in het weekend of op een feestdag, wordt de bestelling de volgende werkdag ingepakt en verzonden.

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden en je de verzendbevestiging hebt ontvangen, mag je normaal gesproken jouw bestelling de volgende dag in huis verwachten.

Indien mogelijk verzenden wij jouw bestelling per briefpost met Track & Trace. Mocht je bestelling niet tijdig geleverd worden, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij zoeken het dan graag voor je uit.

Je kunt ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bereiken per e-mail of telefoon. (Tijden kunnen veranderen)

Als je contact met ons opneemt buiten onze openingstijden, behandelen wij je vraag de volgende werkdag.

Disposables

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Subscribe to our newsletter