Ben je 18 jaar of ouder?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Sigaren Accessoires

Ook voor je sigaren accessoires ben je bij Brandysmoke aan het juiste adres. Sigarenkokers, sigarenknippers dan wel sigarenboren of als je op zoek bent naar humidors, speciale sigarenasbakken, sigarenclips of hygrometers. Brandysmoke heeft het allemaal! 
Neem een kijkje op de onderstaande pagina en bekijk welke accessoires handig zijn voor jou! 

Prijs

-

CategorieënReset

Geen producten gevonden

Veelgestelde Vragen

Accessoires voor tabaksartikelen worden ook wel rokersbenodigdheden genoemd. Brandysmoke heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires voor al uw rookwaar. Voor elk rookwaar is een accessoire te vinden, wat onder te verdelen is in accessoires voor shagrokers, accessoires voor sigarenrokers en accessoires voor sigarettenrokers. Daarnaast zijn er nog overige tabaksgerelateerde producten waar iedereen wat aan heeft; denk hierbij aan gasbussen, benzineblikken en shagsteentjes

De meest gebruikte accessoire voor shagrokers zijn natuurlijk de vloeitjes. We bieden u de bekende merken van hoge kwaliteit; zoals Mascotte, Rizzla, Jacobs en nog vele anderen. Overige handige accessoires zijn een shag-zak, filters, flavour cards en nog vele andere producten. Maak je zelf je eigen sigaretten? Dan komen de hulzen, rolling machines en verschillende soorten sigaretten doosjes goed van pas. Kun je een bepaald product niet vinden? Neem dan uiteraard contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Al onze accessoires voor sigarenrokers zijn te vinden onder het kopje sigaren accessoires. Hier
zijn meerdere sigarenkokers, sigarenknippers en verschillende soorten humidors om je speciale sigaren in te bewaren.
Overige accessoires, zoals aanstekers en gasbussen, zijn te in het totale assortiment of onder
het kopje aanstekers.

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg