Ben je 18 jaar of ouder?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Zippo + Acc

Zippo is wereldwijd de grootste producent van benzine aanstekers. Het voordeel van benzine als brandstof in een aanstekers is dat deze ook goed werkt bij kou, vocht en wind. De zippo onderscheidt zich van andere aanstekers door de unieke vorm en het geluid dat je hoort als je de aansteker opent, gebruikt en sluit. Neem een kijkje op de onderstaande pagina en bekijk welk zippo product het beste bij jou past!

Prijs

-

Categorieën
Veelgestelde Vragen

Aanstekers raak je vaak kwijt, doen het opeens niet meer of vallen uit elkaar. Dat kan zijn omdat je geen gebruik maakt van een stevige en/of een betrouwbare aansteker. Met een Zippo aansteker zal je dit soort problemen niet hebben. Ze zijn stevig, duurzaam en kunnen een leven lang meegaan. Er zijn veel positieve punten aan het gebruik van een Zippo aansteker.

Wanneer een Zippo aansteker het niet meer doet is er waarschijnlijk een vervangbaar onderdeel wat niet meer werkt. Dit kan bijvoorbeeld het vuursteentje zijn of de vloeistof is op. Dit zijn allemaal dingen die je eenvoudig kunt aanschaffen en zelf vervangen. Binnen ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van jouw Zippo aansteker.

Als een aansteker op is zou je deze weggooien maar met een Zippo aansteker is dat niet de bedoeling. Deze kun je zelf makkelijk bijvullen als hij het niet meer doet. Hiervoor hebben wij in ons assortiment speciale aansteker vloeistof van hetzelfde merk. Het is snel gebeurt en daarna heb je een aansteker die weer een grote vlam geeft.

Je vult de aansteker door het aansteker gedeelte uit het omhulsel te halen. Aan de onderkant van het binnenwerk zit een kussentje van vilt die je iets omhoog moet tillen. Daar kun je dan de vloeistof op de katoenen watten spuiten tot dat deze goed vochtig zijn. Hiervoor heb je niet veel vloeistof nodig. Wanneer het vol is schuif je het geheel weer terug in het omhulsel. Elke aansteker van dit merk heeft hetzelfde systeem. Sommige hebben slechts katoen met een opening daarin. Dan kun je de vloeistof daar in gieten. Wees wel voorzichtig met direct gebruik na het vullen van jouw Zippo, de vlam kan best groot zijn! Een mooi Zippo design voor een ieder

Bij het kiezen voor een aansteker zal je toch altijd gaan voor iets wat je mooi vind of iets wat je persoonlijk aanspreekt. Omdat een Zippo aansteker zo lang mee kan gaan is het best belangrijk om hiervan een variant te kiezen die echt goed bij jou past. Nou is dat gelukkig niet zo moeilijk aangezien er ontelbaar veel verschillende opties zijn. Er zijn aanstekers met gravering, in mooie kleuren of juiste lekker neutraal. Er kan wel gezegd worden dat werkelijk iedereen een Zippo aansteker kan vinden die hij of zij helemaal geweldig vindt.

Wegwerp

Accessoires

BrandySmoke.

Brandy Smoke.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
0
    0
    Winkelwagen is leeg